Anir 3 M medium 3 knops 3101b   
Nederlands 
  Home
Winkelwagen
Anir 3 M medium 3 knops    
Producten
  Stoelen
  Voetensteunen
  Headsets
  Muizen
  Toetsenborden
  Polsondersteuning
  Flatscreenarmen
  Laptophouders
  Documenthouders
  CPU-houders
  Ergo - industrie
  Ergo - bouw
Extra
  Contact
  Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

 

Muizen |  | 
Anir 3 M medium 3 knops
Verticale muis (maximale handbreete 8,5 cm, excl.duim)
Artikelcode: 3101b

Deze muis is zowel nationaal als internationaal door wetenschappers erkend als de beste ergonomische muis. De verticale handgreep en de klikmogelijkheden van de duim en meerdere vingers, bevorderen de natuurlijke werkhouding van de hand, pols en onderarm. Het beschermt de gebruiker tegen de onnatuurlijke werkhouding zoals bij de reguliere ‘platte’ handmuis. In tegenstelling tot iedere andere muis is de Anir muis 3 jaar onderzocht (Prof. Arne Aarås cs.) op zijn ergonomische en anatomische bijdrage om spierspanning in de gehele arm zonder bijwerkingen in de schouder en de nek te verlagen.
De Anir muis gebruikt u voor het lichaam met de armen in 90 graden. Door de hele arm te bewegen beweegt u de muiscursor, de muiskliks doet u vanuit de duim. De pols blijft in een neutrale, verticale stand. Leg uw armen/handen maar in uw schoot. U voelt hetzelfde comfortabele gevoel bij gebruik van de Anir muis.
U ontvangt de originele zwarte versie met 2 JAAR garantie !

Doel
De muis bevordert een natuurlijke werkhouding en vermijdt repeterende scroll handelingen bijvoorbeeld bij het internetten en bij tekstverwerken. Deze muis geeft zowel preventief als curatief de best onderzochte resultaten om de spierspanning te verlagen.

Bijzonderheden
Verkrijgbaar in een 3 knops optical (Professional) bediening, in USB/PS2, Medium en Large PS2/USB. Verkrijgbaar in een zwarte MMM uitvoering. Speciale adapters zijn verkrijgbaar om de Anir muis naast een andere muis te gebruiken (afwisseling) en toch slechts 1 poort te gebruiken. 400 Dpi (Dots per inch)
  • Aansluiting Pro versies USB/PS2 combi
  • Windows 95/98/98SE/ME, 2000 Professional, 2000 Server, NT4 (alleen Intel gebaseerde systemen), Win XP en Win Vista, Macintosh OS8+ USB


89,00   84,55 euroAantal